top of page
Kismet-ElephantVelvetFAB-green.jpg

Thibaut

Thibaut, opgericht in 1886, is het oudste behangbedrijf in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting van het bedrijf is Thibaut uitgegroeid tot een full-service designhuis met een divers aanbod van prachtig relevante producten op het gebied van wandbekleding en stoffen van Thibaut, Anna French, en Thibaut Fine Furniture. Het bedrijf staat bekend om zijn uitzonderlijke en unieke ontwerpen en is trots op inspirerende kleurenpaletten, frisse interpretaties van klassieke ontwerpen, de beste service in zijn klasse en exclusieve kunstwerken gemaakt door een intern ontwerpteam. Thibaut is uitsluitend bestemd voor de handel en wordt verkocht op duizenden locaties over de hele wereld, met zes flagship showrooms in de VS en bedrijfskantoren in New Jersey en Londen.

EasttoWest-HydrangeaBird.jpg

GP & J Baker

Tegenwoordig blijft GP & J Baker zijn reputatie als een van 's werelds vernieuwers op het gebied van stoffenontwerp vergroten. De grootste en meest uitgebreide showroom in het Design Center van Chelsea Harbour toont stoffen, wandbekleding, meubels en versieringen van GP & J Baker en de aanverwante merken Threads en Baker Lifestyle, evenals Kravet, Lee Jofa, Brunschwig & Fils. Daarnaast produceert het bedrijf ook luxe stoffen, behang en accessoires onder licentie voor Mulberry Home. Een tweede prachtige showroom in de ‘Design Street’ van Parijs, rue du Mail, voert ook deze uitmuntende merken.

GP-J-Baker-Magnolia-Fabrics-R1351-2.jpg
1553353190-2.jpg

The Rug Company

The Rug Company, opgericht in 1997, met de overtuiging dat luxe wordt bepaald door respect voor vakmanschap, gemeenschap en innovatieve creatie, staat bekend om het vervaardigen van de beste luxe tapijten ter wereld. Door gebruik te maken van een moderne benadering van eeuwenoude technieken, blijft elke collectie het begrip interieurontwerp opnieuw uitvinden.

EasttoWest-HydrangeaBird.jpg

Samuel & Sons

Samuel & Sons is al lang een begeerde bron voor de beste kwaliteit passementen zoals kwastjes, randen, vlechten, contouren, franjes en meer. Interieurontwerpers en architecten over de hele wereld zijn gaan vertrouwen op de kwaliteit en de selectie die op voorraad beschikbaar is. Innovatie, variëteit en beschikbaarheid zijn al lang de sleutels tot het succes van Samuel & Sons. De introductie van exclusieve collecties met diverse materialen zoals zijde, wol, gras en hout heeft ertoe geleid dat de selectie van meer dan 15.000 versieringen gretig gewild is bij ontwerpers en architecten voor zowel woon- als horeca-interieurs.

ArtesaniaX-Install4.jpg
ALGERIAN TALE 52x80cm WP20740_1.jpg

MINDTHEGAP

Omringd door een culturele smeltkroes van ambacht en tradities, is onze artistieke identiteit geworteld in het boeiende thuisland Transsylvanië. Our eclectische woondecoratiecollecties zijn suggestief en individueel en zijn geïnspireerd op het gevarieerde etnisch erfgoed, de rijke culturele geschiedenis en de authentieke wandelgeest van onze regio.

EasttoWest-HydrangeaBird.jpg

Greenland

We zijn erg trots op onze toewijding aan het creëren van uitzonderlijke natuurlijke muurbekleding. Als toonaangevende fabrikant van natuurlijke wandbekleding in Azië bieden wij een uitgebreide one-stop-service aan onze gewaardeerde klanten over de hele wereld. Van het verzorgen van natuurlijke vezels in de bodem tot het minutieus weven, lamineren. en uiteindelijke afwerkingsprocessen, elke stap wordt goed gecontroleerd door de vakmensen in huis. Greenland streeft ernaar samen te werken met onze mondiale partners en elke rol wandbekleding aantrekkelijk en levendig te maken en onze klanten te helpen een diep respect voor natuurlijke vezels te ontwikkelen. Wij benadrukken duurzaamheid van begin tot eind.

G0015.jpg
Iliv-Kasbah-Kasbah-Fabrics-Stoffen-2.jpg

ILIV

In 2013 werd ILIV gelanceerd, en de afgelopen tien jaar is het uitgegroeid tot het snelst groeiende merk van premium interieurstoffen in Groot-Brittannië. ILIV staat bekend om het ontwerpen van een breed scala aan looks die passen bij elke huisstijl en biedt collecties variërend van traditionele Engelse bloemen tot eigentijdse en eclectische ontwerpen. We zijn toegewijd aan het ontwerpen van stoffen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, met de nadruk op het vervaardigen van mooi, kwalitatief hoogstaand textiel. We bieden een uitgebreid assortiment inherente en gecoate brandvertragende stoffen die geschikt zijn voor verschillende commerciële omgevingen, van horeca- en vrijetijdsruimtes tot verzorgingshuizen en cruises, zodat ze voldoen aan de relevante brandvertragende certificeringen.

bottom of page